feb 262017
 

Dragi študenti in študentke FKKT!Teh2017

Leto je naokoli in maja se bomo ponovno udeležili že 21. športno-znanstvenega tekmovanja Tehnologijada 2017! Gre za mednarodno tekmovanje osmih fakultet iz Slovenije in Hrvaške, ki se bo letos odvijalo od 02. do 08. maja 2017 v Umagu.

 

Znanstveni del tekmovanja

V znanstvenem delu posamezne fakultete zastopa pet študentov, ki predstavljajo svoja znanstvena dela, ki so del diplomskega, raziskovalnega ali magistrskega dela. Predstavitev poteka v angleščini, ki lahko traja maksimalno 15 minut. Povzetek vašega dela bo objavljen v biltenu, ki izide po koncu Tehnologijade, in bo vpisan v Cobiss kot prispevek na mednarodni konferenci. 

Delo, ki ga boste predstavili, je lahko katerokoli raziskovalno, znanstveno delo, diplomsko ali magistrsko delo. V kolikor menite, da boste do konca aprila že imeli kakšen rezultat, vendar to še ne bo dokončano delo, se prav tako lahko prijavite.

Športni del tekmovanja

V športnem delu se fakultete med seboj pomerijo v posameznih športih:

  • Košarka (moška in ženska ekipa)
  • Mali nogomet (moška in ženska ekipa)
  • Kros (moški in ženski)
  • Plavanje (moško in žensko)
  • Šah (mešano)
  • Namizni tenis (mešano)
  • Odbojka (mešano)

Kakšni so naši dosežki?

V lanskem letu smo zasedli 2. mesto v športnem delu in 3. mesto v znanstvenem, leto prej pa smo zmagali v znanstvenem delu in ponovno dosegli 2. mesto v športnem delu.

Zakaj postati del ekipe za Tehnologijado 2017? 

Obljubimo vam, da boste doživeli sedem nepozabnih dni, z veliko smeha, dobre volje, tekmovanja, navijanja in zabave. V tem tednu boste prav tako opravičeni laboratorijskih vaj, ki bi jih zaradi udeležbe na Tehnologijadi zamudili.

Kje se prijavim?

Prijave sprejemamo preko elektronske pošte fkkt.tehnologijada@gmail.com do 31. 03. 2017. Prijava naj vsebuje tvoje ime, priimek, smer in letnik študija ter panogo v kateri bi rad sodeloval. V primeru prijave na znanstveni del tekomvanja, k prijavi dodaj še naslov dela in povzetek (do 500 znakov), ime in priimek mentorja, ter ime fakultete oziroma ustanove, na kateri je bilo delo izvedeno.

Se vidimo maja v Umagu! 😉

Vaš ŠS in ŠO FKKT

SŠ FKKTŠOFKKT

Napiši komentar