dec 102014
 

Decembrsko vzdušje se je že razplamtelo in tako ŠO FKKT za vas ponovno organizira ogled enega od tujih mest v predbožičnem času. Letos smo se odločili, da se v petek, 19. 12. 2014, podamo na ogled bližnjega Zagreba.

Pot v prestolnico Hrvaške bomo začeli okoli 8. ure zjutraj (točno lokacijo in termin odhoda sporočimo naknadno), po približno dveh urah vožnje z avtobusom pa se bomo najprej podali na obisk Zagrebške Fakultete za kemijsko inženirstvo in tehnologijo (FKIT). Tam so za nas pripravili ogled štirih kateder, kjer nam bodo na kratko predstavili svoje delo – Katedra za organsko kemijo, Katedra za analizno kemijo, Katedra za mehansko in toplotno procesno inženirstvo ter Katedra za tehnologijo nafte in petrokemijo. V zgodnje popoldanskih urah bomo raziskovali še tamkajšnji živalski vrt. Po ogledu pride na vrsto čas za kosilo in ogled centra ter prosti čas, namenjen raziskovanju Zagreba,  preizkušanju raznoraznih dobrot s tamkajšnjih stojnic in druženju ob prijetno toplem kuhanem vinu.

Vključen je prevoz, vstopnina v živalski vrt in manjše okrepčilo!

Prijave se odprejo v soboto, 13. 12. 2014 ob 12. uri na spodnji povezavi.

http://goo.gl/forms/bHlD3hjt73

Prispevek za predbožično ekskurzijo v Zagreb je 10 €, ki pa jih dobite v celoti povrnjene, če se ekskurzije tudi udeležite.

Lep decembrski pozdrav,

vaš ŠO FKKT

ŠOFKKT

Napiši komentar