jan 292014
 

ŠOFKKT vas tudi letos med izpitnim obdobjem popelje po novo dozo smeha na večer stand up komedije Panč.

Letos sicer v drugačni obliki kot prejšnja leta – Gala večer komedije bo tokrat v enem večeru, 8.2.2014 v Festivalni dvorani z začetkom ob 20:00! ŠOFKKT vam ogled omogoča po ceni samo 5 €!

Prijave zbiramo na prijavefkkt@gmail.com, (ime, priimek, smer, letnik, telefonska številka) do nedelje, 2.2.2014 oziroma dokler ne zmanjka vstopnic!

Letošnji zimski Panč prinaša nov format smeha na skrbno izbranem prizorišču. Najbolj zabaven “one night stand-up” letošne zime bo Festivalna dvorana gostila na praznik kulture, v soboto 8. februarja, udeležbo pa so že potrdili prvokategorniki Boštjan Gorenc – Pižama, Lucija Ćirović, Tin Vodopivec, Marina Orsag, Pedja Bajović, Andrej Težak – Tešky ter debitant na Panču Vasja Simić. Gala večer stand-up komedije v festivalni dvorani bo seveda zavit v tematsko obarvan humor, v katerem ne bo manjkalo smešnih domislic in besednih premetov na račun slovenskega jezika, naše kulture in njenih ustvarjalcev, glede na olimpijski čas pa se bo težko izogniti tudi pančem na račun naših bolj ali manj uspešnih športnih asov.

Vaš ŠOFKKT

Šo Fkkt

 Objavil/a ob 14:38

Napiši komentar