feb 172014
 

Pozdravljeni,

na podlagi potrditev mobilnosti že prijavljenih študentov na razpis za Erasmus praktično usposabljanje 2013-14 in  števila odpovedi, so se na Univerzi v Ljubljani odločili dati priložnost za prijavo na razpis tudi študentom, ki se lani na razpis niso prijavili. Za naknadne prijave je, na Univerzi v Ljubljani, na voljo še približno 100 mobilnosti oz. dotacij.

Obveščamo študente, da se lahko naknadno prijavite za Erasmus mobilnost za praktično usposabljanje za to študijsko leto (2013/14).  Zaželeno je, da je naknadna prijava popolno izpolnjena, torej tudi podatki o delodajalcu. Prijavnice prinesite v mednarodno pisarno (Stojka Oman Vučkovska) do 28. 2. 2014.

Vsem naknadno prijavljenim študentom bo omogočena oddaja Vloge za Erasmus finančno pomoč preko spletne aplikacije po 10.3.2013.  Dotacije se bodo podeljevale na podlagi prejema popolne spletne vloge (VIS) za Erasmus finančno pomoč, do porabe sredstev. Vlogo lahko oddajo tudi študenti, ki so že na praktičnem usposabljanju v tujini, pa prej za finančno pomoč niso mogli zaprositi.

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja se obrnite na stojka.oman@fkkt.uni-lj.si.

Lep pozdrav,

ŠS UL FKKT

 

 Objavil/a ob 10:08

Napiši komentar