jun 182015
 
unnamed (1)

Študente naravoslovno-tehniških smeri vabimo k udeležbi na mednarodni strokovni znanstveni konferenci Cutting Edge 2015, ki bo potekala v torek, 22. 9. 2015, v prostorih nove Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani na Večni poti 113. Udeleženci so lahko študentje katere koli bolonjske stopnje ali pa mlajši podoktorski raziskovalci, ki se ukvarjajo s katerim izmed področij, zajetih v spodaj navedenih sekcijah konference.

Vsem aktivnim sodelujočim (ustna predstavitev ali udeležba na razstavi posterjev) bo omogočen zapis v sistem Cobiss, ki se ga lahko uveljavlja kot znanstveni dosežek, priznan pri kandidiranju na razpisu za Zoisove štipendije.

Dogodek Cutting Edge 2015 bo potekal v angleščini, poleg slovenskih udeležencev pa pričakujemo še raziskovalce s Hrvaške, Avstrije, Italije in od drugod. V sklopu vsake sekcije bo potekalo vabljeno predavanje priznanega strokovnjaka s posameznega področja:

 

– Materials of the future

prof. dr. Igor Đerđ, Institut Ruđer Bošković, Zagreb

– Science behind the living

prof. dr. Alexander Dömling, Univerza v Groningenu

– Technologies for the earth and environment

prof. dr. Ewa Maria Siedlecka, Univerza v Gdansku

 

Rok za prijavo je 15. julij 2015, kotizacija za študente znaša 10 €, za ostale udeležence pa 35 €. Več o programu ter vse ostale informacije so na voljo na www.cutting-edge.si.

 

Se vidimo septembra v Ljubljani,

Organizacijski odbor Cutting Edge 2015

 Objavil/a ob 09:14

Napiši komentar